Jouw bedrijf online laten GROEIEN, meer VERKOPEN genereren of meer DEELNEMERS aantrekken?

 Een advertentie video klink ingewikkelder dan het is, tegenwoordig zijn reclame filmpjes voor iedereen toegankelijk om te laten maken. Wanneer wij deze taak voor je uit handen nemen gaan we je helpen met het aantrekken van het juiste publiek zodat ook jouw bedrijf of organisatie gezien wordt.

EEN VIDEO ADVERTENTIE IS ALLES WAT JE NODIG HEEFT VOOR ONLINE GROEI.

✔️Hoge Betrokkenheid: Mensen worden aangetrokken door beweging en visuele verhalen, waardoor ze eerder geneigd zijn om te stoppen met scrollen en de video te bekijken.

✔️Krachtige Visuele Boodschap: Met video kun je in korte tijd een krachtige boodschap overbrengen. Door gebruik te maken van beelden, geluid, tekst en emoties kun je de kijkers snel informeren, vermaken en overtuigen over je producten of diensten.

✔️Doelgericht Publieksbereik: Sociale mediaplatforms bieden geavanceerde targeting opties, waardoor je je videoadvertenties specifiek kunt richten op je gewenste doelgroep op basis van demografische gegevens, interesses, gedrag en meer. Hierdoor bereik je de mensen die het meest relevant zijn voor je bedrijf.

✔️Meetbare Resultaten: Met sociale media-advertentieplatforms kun je nauwkeurig de prestaties van je videoadvertenties meten. Je kunt statistieken bijhouden zoals weergaven, klikken, betrokkenheid en conversies, wat je inzicht geeft in hoe effectief je advertentie is en welke aspecten eventueel moeten worden aangepast.

NIEUWE KLANTEN BEREIKEN IS MOEILIJK!

Een bedrijf starten is makkelijk, een bedrijf draaiende houden is een ander verhaal. De vraag rijst steeds weer: Hoe kom ik aan nieuwe klanten?

Om je te onderscheiden van de concurrent en in het oog van de potentiële klant te springen kun je niet meer zonder een goede video advertentie, en het liefst eentje met een goeie uitgedachte strategie erachter.

Geen paniek, het klinkt soms best ingewikkeld en misschien vind jij adverteren en social media vooral gedoe. Geen paniek, dit is waar wij voor je klaar staan.

Samen met jou kijken we naar wat nodig is om tot een pakkende video advertentie strategie te komen waar uw doelgroep niet meer om heen kan.

Bent jij er klaar voor?

DIT IS HOE HET WERKT:

Door middel van 4 stappen zorgen we ervoor dat jouw onderneming bij de juiste doelgroep in het oog springt.

icongreekokos

STRATEGIE GESPREK

Tijdens dit eerste gesprek brengen we samen duidelijk in beeld wat je aanbod, doelgroep en marketing strategie is.

icongreekokos

SCRIPT SCHRIJVEN

Nadat jouw wensen duidelijk zijn schrijven wij het script. Na goedkeuring hiervan nemen we de planning door en plannen we een opname dag.

icongreekokos

OPNAME DAG

De leukste dag van allemaal, wij komen filmen. Na deze dag is het aan ons om er wat moois van te monteren.

icongreekokos

MARKETING

De advertentie video is af en na goedkeuring is de video klaar om ingezet te worden. Wanneer er voor gekozen is de video door ons te laten plaatsen op de social media gaat het marketing proces in gang. Na een aantal weken bekijken we samen de resultaten.

DIT IS WAT JE KRIJGT:

U krijgt van ons niet alleen een video advertentie. Wanneer wij voor jou aan de slag gaan krijg je:

✔️ scriptwriting.

✔️ 1 dag Videoshoot.

✔️ 2 varianten van de advertentie met verschillende hooks en tekst.

✔️ tekst animatie / ondertiteling.

✔️ gratis marketing strategie gesprek t.w.v 320,-

✔️ 2 x thumbnail afbeelding in het juiste Social media formaat.

✔️ rechtenvrije muziek.

✔️ 20 % korting op welkomsvideo/ testimonial /
promotie / bedrijfsfilm voor op de website (3mnd geldig).

✔️ 15% korting op een volgende video advertentie (ex. marketing kosten).

MET DEZE KLANTEN WERKTEN WIJ: